Sezonul este întrerupt, nu se mai joacă fotbal din luna martie, dar pauză nu a fost cu adevărat la Universitatea Craiova. Clubul a anunțat joi, într-o postare pe site-ul oficial, că l-a îndepărat pe antrenorul Corneliu Papură. Decizia este luată de o săptămână, dar de-abia acum a fost comunicată.

Corneliu Papura, inlaturat de la CraiovaFoto: csuc.ro

După ce a dus-o în premieră pe Gaz Metan în play-off-ul Ligii 1 la fotbal, Edi Iordănescu a precizat zilele trecute că sunt șanse foarte mici ca el să mai rămână la formația din Mediaș.

În fapt, rămas liber de contract la finalul sezonului (vom vedea exact când se va încheia și dacă se va încheia acesta), Iordănescu are cale liberă spre Craiova.

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, nu și-a ascuns dorința de a-l avea la echipă pe Edi, doar că negocierile nu s-au concretizat niciodată (până acum cel puțin).

În prezent, Craiova ocupă locul 3 în play-off, cu 26 de puncte, cu 4 mai puțin decât liderul CFR Cluj.

În vârstă de 46 de ani, Papură s-a aflat în două rânduri ca antrenor principal pe banca tehnică a oltenilor: prima dată după ce a fost îndepărtat Devis Mangia (aprilie 2019), iar mai apoi după plecarea lui Victor Pițurcă din luna ianuarie a acestui an.

Iată comunicatul prin care U Craiova a anunțat că se desparte de Corneliu Papură: