​France Football a anunțat care este cel mai frumos gol marcat în Champions League, într-o ierarhie în care și-a făcut loc și Gică Hagi (se află pe 19). Zinedine Zidane este autorul, iar de la acel gol memorabil au trecut deja 18 ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

2002, finala Champions League de la Glasgow. Real Madrid trece cu 2-1 de marea surpriză a sezonului, Bayer Leverkusen, iar Zinedine Zidane înscrie un gol fantastic cu piciorul stâng.

France Football a grupat în a sa ierarhie cele mai frumoase 50 de reușite din istoria Champions League.

Și-au mai făcut loc pe podium Mauro Bressan (Fiorentina) - a punctat din foarfecă într-un meci cu Barcelona care a avut loc în 1999, și Cristiano Ronaldo (tot foarfecă, la un meci Juventus - Real Madrid, 0-3, din 2018).

Dejan Stankovic se găsește pe 4, cu o reușită incredibilă în meciul Inter vs Schalke 04, iar pe poziția a cincea se află Philippe Mexes (Anderlecht vs AC Milan din 2012).

Reamintim că Gică Hagi s-a clasat pe locul 19 cu golul marcat împotriva celor de la AS Monaco, reușita datând de pe 12 septembrie 2000, atunci când fostul internațional român îmbrăca tricoul celor de la Galatasaray Istanbul.

Aici poți revedea reușita de mare campion a lui Zidane:

Execuția de pe locul 2 îi aparține lui Mauro Bressan:

Podiumul este completat de super execuția lui Cristiano Ronaldo: