Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid are la dispoziţie lotul complet, inclusiv atacantul sârb Luka Jovic, care a revenit duminică noapte din Serbia, la baza sa Valdebebas, unde jucătorii vor fi supuşi marţi şi miercuri testelor contra noului coronavirus, relatează EFE.

Real MadridFoto: Twitter - Real Madrid

Centrul sportiv al madrilenilor, care a fost închis pe 12 martie după ce baschetbalistul american Trey Thompkins a fost testat pozitiv la coronavirus, este pregătit să-i găzduiască iar pe fotbalişti după o pauză de 54 de zile.

Jovic, care din motive personale s-a aflat în izolare în Serbia, a revenit la Madrid cu un avion privat şi s-a alăturat coechipierilor, care, alături de corpul tehnic şi personalul de la Valdebebas, vor fi testaţi contra noului coronavirus.

După efectuarea testelor şi controlul medical, jucătorii vor afla dacă vor putea relua antrenamentele sau trebuie să intre în carantină în cazul în care sunt pozitivi la Covid-19. La Liga a detaşat un inspector pentru fiecare club, care va gestiona informaţiile privind testele realizate.

Real Madrid nu a stabilit data reluării antrenamentelor la Valdebebas, dar indiciile sugerează ziua de 11 mai, conform unui protocol cu autorităţile sanitare, care depinde însă de rezultatele testelor.

La Liga plănuieşte reluarea sezonului în luna iunie, după ce a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus pe 12 martie, informează Agerpres.