​Jose Mourinho spune că urmăreşte foarte mult fotbal în timpul autoizolării, încearcă să înveţe cât mai multe lucruri despre celelalte echipe și alți antrenori. Tehnicianul crede că va fi un lucru pozitiv dacă se vor relua competiţiile, chiar dacă meciurile se vor disputa cu porţile închise.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Analizează alte echipe și alți antrenori

„Mă uit la mai mult fotbal decât oricând în aceste momente. Analizez şi învăţ multe lucruri despre alte echipe şi despre ceilalţi antrenori. Îmi lipseşte fotbalul, îmi lipseşte lumea. Trebuie să fim răbdători şi atenţi. Este o luptă care ne preocupă pe toţi şi toţi avem un rol”, a spus Jose Mourinho, potrivit Marca.

Fotbalul trebuie reluat chiar și fără spectatori

Mourinho susţine că reluarea competiţiilor este deosebit de importantă. În opinia sa, chiar dacă meciurile se vor disputa fără spectatori, va fi un lucru pozitiv, pentru că fanii vor fi alături de echipele preferate din faţa televizoarelor.

„Dacă vom juca cele nouă meciuri rămase, va fi bine pentru fiecare, va fi bine pentru fotbal şi pentru Premier League. Ar fi un semn bun. Îmi place să cred că fotbalul nu se petrece niciodată în lipsa fanilor. Vor fi camerele TV şi, astfel, vor fi milioane de oameni care urmăresc partidele. Dacă va trebui să jucăm fără suporteri, nu va fi cu adevărat fără suporteri”, a mai spus Mourinho, conform Mediafax.