Campioana en-titre a Europei, AC Milan, este pusa intr-o postura cel putin neplacuta, formatia peninsulara urmand sa-l aiba intre buturi pentru partida cu Arsenal, din optimile Ligii Campionilor, pe Fiori, cel care nu a mai aparat in cupele europene de aproape cinci ani, din sezonul 2003-2004, informeaza Gazzetta dello Sport.

Brazilianul Dida este accidentat de mai multe vreme, titularul din ultimele partide, australianul Zeljko Kalac, resimte dureri la mana, avand un deget dizlocat, iar situatia lui Ancelotti devine una ingrata.

"Nu cred ca-l voi putea folosi pe Kalac. Pentru un portar degetul este foarte important, daca nu va putea juca il voi folosi pe Fiore. Nu suntem intr-o forma prea buna, dar in meciurile acestea conteaza mai mult experienta si prudenta decat conditia fizica, iar noi suntem experti din acest punct de vedere", a precizat antrenorul care a adus deja de doua ori trofeul Champions League pe San Siro.

In ultimul moment milanezii i-au recuperat pe Kaka, Clarence Seedorf si Alexandre Pato, dar nu-l vor putea folosi tot sezonul pe Ronaldo.