Sorin Cârțu, președintele CS Universitatea Craiova, a precizat că meciurile din Liga 1 ar trebui reluate, dar nu oricum, ci cu spectatori în tribune.

Sorin CartuFoto: ucv1948.ro

Fostul jucător al Craiovei Maxima este de părere că dacă vor fi luate măsuri mari de precauție spectatorii vor putea să asiste din nou la partide din Liga 1.

Ce spune Cârțu

"Da, ar trebui să se reia, dar cu niște măsuri mai mari de precauție. Eu susțin venirea la stadion a spectatorilor! Dacă ai stadion de 30.000 de locuri, care e problema să stea 3.000, 4.000 sau 5.000 cu măști, mănuși și fiind distanțați? Să fie și oameni de ordine mai mulți.

Nu vin în masă. Până la urmă, populația asta trebuie să se și responsabilizeze. Un procent mare e greu de responsabilizat. Dar pentru ceilalți ce facem? Nu ei sunt cei dominanți pentru populația asta care se poate responsabiliza" - Sorin Cârțu, citat de Digisport.

Liga 1 a fost întreruptă în prima parte a lunii martie, iar acum oficialii de la LFP și FRF caută cele mai bune variante pentru ca sezonul 2019-2020 să se încheie totuși pe teren.