Arsenal este primul club din Premier League care a reluat antrenamentele pe teren. Jucătorii au ajuns la centrul sportiv echipaţi, au păstrat distanţa, iar la finalul pregătirii au plecat acasă. Vestiarele sunt închise, iar antrenorul Mikel Arteta, infectat în martie, a lipsit de la antrenamente.

Logo Premier LeagueFoto: premierleague.com

După şase săptămâni de inactivitate, oficialii Premier League se pregătesc pentru reluarea fotbalului în Anglia. Momentul decisiv, de a dus la suspendarea campionatului, a fost infectarea cu noul coronavirus a antrenorului echipei Arsenal, Mikel Arteta.

Acum, formaţia de pe Emirates Stadium a devenit primul club din Premier League care a reluat antrenamentele pe teren.

Luni, jucătorii au ajuns echipaţi de acasă pe terenurile de pregătire de la centrul sportiv London Colney. Aceştia au venit la ore diferite, conform programului deja stabilit. Pe un teren de antrenament au fost maximum cinci jucători, care au păstrat distanţa. Antrenorul Mikel Arteta a absentat de la pregătire, însă au fost prezenţi mai mulţi membri ai staff-ului care au urmărit antrenamentul cu ajutorul dronelor.

La finalul pregătirii, jucătorii au plecat acasă, acolo unde au făcut duş. Deocamdată accesul în centrul sportiv este interzis, vestiarele fiind închise, informează Mediafax.