Ultima petrecere a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo la Funchal a stârnit controverse, după difuzarea unei înregistrări video în care tot "clanul Aveiro" a sărbătorit ziua de naştere a nepoatei jucătorului, în plină stare de urgenţă în Portugalia, informează agenţia EFE.

Ronaldo si petrecerea din perioada izolariiFoto: Captura YouTube

La Madeira, ca pe întreg teritoriul Portugaliei, se menţine starea de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus, iar cetăţenii sunt obligaţi "să respecte izolarea la domiciliu", precum şi distanţarea socială.

Cu toate acestea, în înregistrarea dată publicităţii de familia lui Ronaldo, pot fi văzute cel puţin 18 persoane, între care se află şi mama vedetei echipei Juventus Torino, Dolores Aveiro, care pe data de 3 martie a suferit un accident vascular.

Chiar nepoata lui Ronaldo a publicat pe contul său de Instagram imaginile, însoţite de comentariul "chiar şi în carantină, se poate petrece ziua de naştere în familie".

Ronaldo se află la Funchal alături de partenera sa Georgina şi de cei doi copii ai săi, din data de 9 martie, când a fost suspendat campionatul italian, informează Agerpres.