Victor Pițurcă tratează cât de poate de serios indicațiile oficiale din timpul pandemiei de coronavirus, fostul selecționer declarând că îi lasă să treacă pragul casei sale doar pe cei pe care îi testează pentru Covid-19.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-o intervenție la Antena Sport, fostul selecționer al României a declarat că a făcut rost de mai multe teste rapide pentru coronavirus din Anglia, iar toți cei care doresc să-l viziteze trebuie întâi să fie testați.

"Stăm acasă, purtăm măști dacă ieșim, ne spălăm tot timpul, curățenie tot timpul. E foarte greu să nu iei contact, îți vine și femeia de serviciu, mai vine și Alexandru.

Când vine Alex la mine îi fac testul. Celui care vine la mine îi fac testul. Nu intră la mine până nu îi fac testul. Am cumpărat niște teste pentru familie. Dacă vine cineva străin, îl testez. Nu intră nimeni la mine în casă netestat", a spus antrenorul care s-a aflat ultima dată pe banca CSU Craiova.

Pe 16 aprilie, în România au fost declarate 491 de noi cazuri de infectare cu Covid-19, în timp ce numărul deceselor a ajuns la 387.