Fotbalul este într-o pauză prelungită din cauza pandemiei de coronavirus, iar Quique Setien a avut timp să vorbească despre ce ținte are pentru finalul stagiunii. Antrenorul Barcelonei a adus din nou în discuție celebrele vaci din satul în care locuiește.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Vrea să le arate vacilor trofeul Champions League

"Le-am spus jucătorilor că sunt avid de trofee, vreau să câștig unul cât mai repede. Nu am timp de pierdut și aș vrea să cuceresc La Liga și UEFA Champions League.

Mereu am visat că voi merge cu vacile mele la păscut cu trofeul Ligii Campionilor la Liencres, satul în care locuiesc," a declarat Setien într-un interviu acordat la o televiziune spaniolă, TV3, citat de Digisport.

În vârstă de 61 de ani, Setien a adus pentru prima dată în discuție vacile imediat după ce a fost numit pe banca tehnică a catalanilor. "Ieri mă plimbam pe lângă vaci în satul meu, iar azi antrenez cei mai buni jucători", a precizat Setien în cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat la FC Barcelona.

Catalanii se află pe primul loc în La Liga, cu două puncte peste marea rivală Real Madrid.

În optimile Champions League, Barcelona a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe San Paolo din Napoli. Meciul retur de pe Camp Nou a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

A mai pregătit formaţii precum Racing Santander, Club Polideportivo Ejido, CD Logrones, CD Lugo sau Las Palmas. Tehnicianul născut în Sandander era liber de contract după despărţirea de Real Betis, în vara anului trecut.