Îmbrăcat în tricoul lui Lionel Messi de la FC Barcelona, un puști de doar șase ani a făcut senzatie pe Instagram. Este născut în Iran, dar locuiește la Liverpool. Arat Hosseini a marcat cel mai frumos gol din izolare, iar Messi personal i-a scris pe rețelele sociale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Arat Hosseini este un nume cunoscut pe Instagram. Puștiul impresionează prin schemele pe care le realizează cu mingea. Visul său cel mare este să ajungă să joace pentru FC Barcelona într-o zi și să-i calce pe urme lui Messi.

Ultima postare a copilului de pe Instagram a fost preluată de contul oficial al Barcelonei și a adunat peste 6 milioane de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

Lionel Messi s-a arătat impresionat de tehnica copilului și a scris următoarele cuvinte: "Mulțumesc, Arat! (n.r. pentru cuvintele frumoase) Văd multă clasă aici, impresionant".

Printre cei 2.7 milioane de oameni care urmăresc contul de Instagram al lui Arat se află pugilistul Anthony Joshua, Rio Ferdinand și Luis Garcia (câștigător al Champions League cu Liverpool).