​Federaţia engleză de fotbal (FA) este de acord să pună Stadionul Wembley şi Centrul Naţional de Fotbal St George's Park la dispoziţia Premier League pentru finalizarea sezonului, informează mirror.co.uk.

HotNews.roFoto: Hotnews

Oficialii fotbalului englez caută soluţii pentru reluarea meciurilor cu porţile închise, odată ce restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus vor fi relaxate.

Pentru menţinerea la un nivel minim a deplasărilor jucătorilor, oficialilor şi jurnaliştilor, mai multe partide ar putea avea loc pe acelaşi stadion. Arena Wembley poate găzdui patru meciuri pe zi, iar echipele pot locui şi antrena la Centrul Naţional de Fotbal, care dispune de 228 de camere de hotel şi 13 terenuri de pregătire.

Roy Hodgson, managerul echipei Crystal Palace, spune că echipele ar avea nevoie de 3-4 săptămâni de antrenamente înainte de reluarea meciurilor.

"Nu dorim mijloace artificiale pentru a decide cine câştigă liga, cine intră în Liga Campionilor, cine este retrogradat şi promovat. În mod ideal, jucătorii noştri ar avea nevoie de cel puţin trei sau patru săptămâni pentru a se pregăti pentru primul meci, dar accept că ar putea fi o comprimare a acestui interval de timp", a spus el, informează News.ro.