Real Madrid lucrează de mai mult timp la un plan prin care jucătorii lui Zinedine Zidane să poată să revină la antrenamente în maximă siguranţă, anunță Marca. De asemenea, Real Sociedad, a patra clasată în La Liga, a anunţat că echipa se va reuni marți.

Real MadridFoto: Twitter - Real Madrid

Sociedad, de marți la "muncă"

Real Sociedad, clubul din La Liga, a anuţat că marţi, jucătorii formaţiei din San Sebastian, care au suferit o reducere salarială de 20%, urmează să îşi reia antrenamentele pe teren. Presa din Spania notează că sunt şi alte echipe din Primera Division care discută despre posibilitatea reluării pregătirilor.

Galacticii vor reveni la antrenamente

Marca anunţă că Real Madrid lucrează de mai mult timp la un plan prin care jucătorii lui Zinedine Zidane să poată să revină la antrenamente, în maximă siguranţă. Staff-ul medical al clubului de pe Santiago Bernabeu, condus de doctorul Mihic, a pus la cale un protocol care să ajute echipa să se reunească în zilele următoare.

Haaland și Camavinga, țintele din vară

În plus, conducerea echipei Real Madrid are în plan şi două transferuri în această vară. Erling Haaland, de la Borussia Dortmund, şi Eduardo Camavinga, de la Stade Rennais, sunt priorităţile clubului.

Pandemia a blocat însă o mutare care era „aproape făcută”. „Ştiu că transferul lui Mbappe la Real Madrid era aproape făcut. Era gata. Sunt sigur că mutarea lui Mbappe la Real Madrid se va amâna din cauza pandemiei de coronavirus”, a spus fostul jucător al clubului PSG, Jerome Rothem, pentru Radio Montecarlo.

Spania este cea mai afectată ţară din Europa de coronavirus, cu peste 163.000 de cazuri, dintre care peste 16.600 de decese, transmite Mediafax.