Gheorghe Hagi consideră că echipa de pe primul loc al Ligii I trebuie declarată campioană. Hagi spune că, în acest moment, sănătatea oamenilor primează, şi nu fotbalul, și respinge vehement ideea ca ultimele etape să se desfăşoare cu porţile închise, transmite Mediafax.

Foto:

Gheorghe Hagi consideră că echipa care ocupă primul loc în Liga 1 trebuie să fie declarată campioană. Tehnicianul este de părere că nu mai este suficient timp să se dispute toate etapele rămase.

„Eu cred că trebuie să ne gândim la sezonul viitor, nu la acesta! Avem în faţă un pericol major, iar acum principalul obiectiv e sănătatea oamenilor, nu fotbalul. Tot vrem să facem 18 sau 16 echipe, aşa că hai să păstrăm clasamentul de acum, să vină şi cele din B şi să mărim campionatul! Aşa cum Liverpool e campioană în Anglia, fiindcă e pe primul loc, aşa să se procedeze şi la noi”, a spus Hagi, potrivit Telekom Sport.

Hagi a vorbit şi despre posibilitatea ca restul etapelor să se joace cu porţile închise. „Fotbalul nu poate exista fără spectatori, devine comedie dacă îl jucăm singuri. La fotbal e ca la teatru, jucătorii şi actorii se duc acolo pentru public”, a mai spus tehnicianul.

Federația Română de Fotbal a suspendat toate competițiile din țară în 12 martie.

În acest moment, în clasamentul Ligii I pe primul loc este CFR Cluj, cu 30 de puncte, urmat de FCSB și Universitatea Craiova, cu câte 26 de puncte.