În ultima perioadă, Lionel Messi a fost în centrul antenției prin ofertele pe care le-ar avea. Cea mai importantă este de la Inter Milano, formație care speră să-l aducă pe argentinian pe Giuseppe Meazza. Vedeta catalanilor a răspuns tuturor acestor speculații.

HotNews.roFoto: Hotnews

Lionel Messi a fost dat ca şi plecat de la FC Barcelona. Inter Milano, din Italia, sau Newell's Old Boys, din Argentina, au fost formaţiile la care zvonurile îl dădeau transferat pe starul argentinian.

În Serie A, căpitanul campioanei Spaniei s-ar fi transferat alături de un alt argentinian, puştiul de 18 ani, Thiago Almada, care joacă la Club Atletico Velez Sarsfield.

Nu i-a plătit cauțiunea lui Ronaldinho

În plus, un alt zvon care i-a atras atenția lui Messi şi l-a determinat să posteze o dezminţire pe conturile de socializare este cel care nota că argentinianul i-ar fi plătit cauţiunea lui Ronaldinho, pentru ca acesta să poată ieşi din închisoare.

1,6 milioane de dolari a reprezentat suma de bani pe care a plătit-o brazilianul pentru a fi eliberat. Fostul jucător al Barcelonei va sta însă închis la domiciliu, într-un hotel de lux de cinci stele. Ronaldinho a ajuns în închisoare după ce a călătorit în Paraguay cu paşaport fals.

Messi a făcut lumină în cele două cazuri, a postat o poză pe Instagram, acolo unde a numit ambele informaţii „ştiri false”.

„Ştiri false. Şi ceea ce scriau, tot pe această pagină, despre Newell's, în urmă cu câteva săptămâni, este la fel de fals. Ce bine că nu crede nimeni aşa ceva”, a scrie Messi pe Instagram, citat de Mediafax.