​Fost președinte al Stelei și candidat la șefia FRF, Marcel Pușcaș (59 de ani) a avut un mod incredibil de a comenta despre virusul care omoară zilnic mii de oameni la nivel mondial. Într-o intervenție la Radio Sport 1, actualul conducător al FC U Craiova 1948 a precizat că pandemia de Covid-19 este o exagerare: "Nu înțeleg de unde atâta panică, recomand tuturor sportivilor să iasă din casă".

Marcel PuscasFoto: AGERPRES

Teoria conspirației văzută de Pușcaș

"Sunt sunat în această perioadă de oameni din străinătate. Nicăieri nu e ca la noi, nicăieri nu e panica asta. În Praga, lumea e pe străzi. Am vorbit azi în Germania, oamenii pot ieși fără declarație oriunde și oricând. Lumea poate să circule pe stradă" - Marcel Pușcaș la Radio Sport 1, citat de Gsp.ro.

Declarații de doi lei, prost concepute

"Sunt unele declarații de doi lei, prost concepute și prost gândite. (...) Statul olandez încurajează oamenii să se îmbolnăvească de COVID-19. Doar așa poți să-ți mărești imunitatea. Dacă vei căpăta acest virus, vei deveni mai rezistent. Oamenii care mor de aceată boală sunt deja bolnavi. Că vine sau nu vine acest virus, ei tot vor muri. Nu înțeleg de unde atâta panică, probabil că se dorește această panică" - Marcel Pușcaș.

Încurajează lumea să iasă din case (!)

"Eu încurajez lumea să iasă. Nu poți să stai să tâmpești în casă. A murit Paul Goma, dar el avea probleme cu plămânii. A murit Lorenzo Sanz, fostul președinte de la Real Madrid, dar era bolnav. Anual, mor în lume jumătate de milion de oameni din cauza gripei sezoniere" - Marcel Pușcaș, Radio Sport 1.

"Dacă spui ceva, intri în zona conspirației și ajungi persoana non-grata. Nu se poate să nu câștige cineva material de pe urma acestei panici mondiale. Dacă nu terminăm cu această prosteală... noi suntem prostiți. Spiritul de turmă primează în România. Recomand tuturor sportivilor să iasă din casă!" - Marcel Pușcaș, președinte FC U Craiova 1948.

La nivel mondial, au fost confirmate peste 1.22 milioane de persoane infectate cu Covid-19, iar peste 66.500 de persoane au murit din cauza coronavirusului.

Între timp, numărul personelor care au murit în România din cauza Covid-19 a ajuns la 151.