Federaţia Română de Fotbal anunţă că a hotărât ca începând cu luna aprilie toate salariile angajaţilor FRF, inclusiv din zona tehnică, să fie diminuate cu 20 la sută, având în vedere situaţia actuală din fotbalul românesc, situaţie cauzată de evoluţia pandemiei COVID-19, în spiritul solidarităţii întregii familii a fotbalului românesc.

FRFFoto: frf.ro

Federaţia Română de Fotbal consideră că e important ca în aceste momente să ofere o dovadă de unitate, solidaritate şi înţelegere.

"Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu ştie în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce ştiu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federaţiei Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toţi angajaţii FRF salariile cu 20 la sută.

Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie faţă de noi înşine şi colegii noştri, faţă de membrii afiliaţi şi parteneri, faţă de suporteri şi, în primul rând, faţă de viitorul fotbalului românesc", a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

FRF este în contact permanent cu autorităţile naţionale, precum şi cu forurile fotbalistice internaţionale, şi e pregătită să ia în continuare cele mai potrivite decizii în beneficiul fotbalului românesc.

Obiectivele rămân aceleaşi: siguranţa şi sănătatea tututor celor implicaţi în fenomenul fotbalistic, sustenabilitatea financiară a cluburilor şi producerea celui mai mic nivel de nedreptate pentru jucători şi cluburile de fotbal, susține News.ro.