Antrenorul Petre Grigoraș trece printr-o perioadă mai puțin fericită a vieții: i-a murit fratele de 59 de ani, acesta fiind răpus de coronavirus. Mărturia tehnicianului este una cutremurătoare: "În 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă".

Petre GrigorasFoto: panduriics.ro

Fratele lui Petre Grigoraș, mort din cauza Covid-19

"Trăiesc foarte prost această perioadă. Ieri (n.r. luni) mi-a murit un frate de coronavirus, am și alte probleme. El era în Zemeș, (n.r. lângă Moinești), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața" - Petre Grigoraș, pentru doarromania.ro.

"Eu sunt în Constanța acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât și o parte dintre fotbaliști care erau din alte localități. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi.

De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă. Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță", a completat antrenorul pentru sursa citată.

Născut pe 15 noiembrie 1964, la Poduri, Bacău, Petre Grigoraș este în prezent antrenor al echipei Foresta Suceava. De-a lungul carierei, a mai trecut pe la formațiile Farul Constanța, FC Onești, Petrolul Moinești, Oțelul Galați, Poli Iași, Pandurii Târgu-Jiu, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și Poli Timișoara.

Coronavirus în România. Bilanțul cazurilor a ajuns la 2.245 / 220 de pacienți s-au vindecat de la începutul epidemiei