Lorenzo Sanz, fostul preşedinte al clubului Real Madrid a murit, sâmbătă, la vârsta de 76 de ani. Acesta era internat la terapie intensivă încă de miercuri, după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19, informează publicația spaniolă Marca.

HotNews.roFoto: Hotnews

Unul dintre fiii lui Lorenzo Sanz a precizat că starea acestuia s-a agravat după ce a avut febră timp de opt zile. El a acuzat şi probleme respiratorii, ceea ce i-a determinat pe membrii familiei să cheme ambulanţa. Fostul președinte al clubului din capitala Spaniei a fost internat marți în spital și mutat miercuri la terapie intensivă, starea sa fiind una gravă.

"Tatăl meu tocmai a murit. Nu merita ca viața lui să se termine în acest mod. Unul dintre cei mai buni, mai curajoși și mai muncitori oameni pe care i-am văzut în viața mea. Familia și Real Madrid erau pasiunile lui", a scris Lorenzo Sanz Duran, fiul fostului președinte al clubului madrilen.

Mesajul postat de fiul lui Lorenzo Sanz:

Lorenzo Sanz a fost preşedintele clubului Real Madrid în intervalul 1995 - 2000, perioadă în care gruparea de pe Santiago Bernabeu a câştigat de două ori Liga Campionilor, în 1998 în Amsterdam în faţa echipei Juventus şi în 2000, la Paris, după ce a câştigat finala cu Valencia.

Fostul oficial a plecat de la Real Madrid în 2000, atunci când a pierdut alegerile în faţa actualului preşedinte, Florentino Perez.

Spania este a doua cea mai afectată ţară de coronavirus din Europa, după Italia.

Citește și:

Marcel Vela anunță restricții de circulație, străinii nu mai au voie să intre în România / Raed Arafat: Considerați recomandările ca fiind obligatorii

Slujbe la Biserică cu ușile închise. Nunți, botezuri și înmormântări cu maximum 8 participanți