Fostul preşedinte al clubului Real Madrid, Lorenzo Sanz, este internat la terapie intensivă şi se află în stare gravă. Potrivit publicaţiei spaniole Marca, fostul oficial este infectat cu coronavirus, potrivit Mediafax.

Lorenzo SanzFoto: captura sport.es

Lorenzo Sanz a făcut febră în urmă cu câteva zile şi a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul a ieşit pozitiv. În vârstă de 76 de ani, a acuzat şi probleme respiratorii, ceea ce i-a determinat pe membrii familiei să cheme ambulanţa. Sanz nu a fost intubat, însă este păstrat la terapie intensivă, pentru a i se monitoriza starea de sănătate.

Lorenzo Sanz a fost preşedintele clubului Real Madrid în intervalul 1995 - 2000, perioadă în care gruparea de pe Santiago Bernabeu a câştigat de două ori Liga Campionilor, în 1998 în Amsterdam în faţa echipei Juventus şi în 2000, la Paris, după ce a câştigat finala cu Valencia.

Fostul oficial a plecat de la Real Madrid în 2000, atunci când a pierdut alegerile în faţa actualului preşedinte, Florentino Perez.

Spania este a doua cea mai afectată ţară de coronavirus din Europa, după Italia. Sunt 11.748 de cazuri cu un total de 533 de decese.