​Daniele Rugani, primul fotbalist din Serie A care a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a declarat, luni, că se simte bine, însă izolarea este plictisitoare.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt bine, mereu am fost. Nu am avut simptomele obişnuite. Am avut noroc şi sper că acest lucru va ajuta lumea. A fost greu, mai ales din cauza mediatizării. Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje. Sunt singur la hotel şi voi mai rămâne aici pentru o vreme. Izolarea este lungă şi plictisitoare atât pentru mine cât şi pentru toată lumea", a declarat Rugani, potrivit News.ro.

Rugani a povestit cum îşi petrecere timpul în carantină.

"Am terminat tot ce era de văzut pe Netflix. Recomand , este un thriller care nu este atât de lung şi nu este nici foarte dur. Accept, de asemenea, şi recomandări de la voi", a spus Rugani, potrivit Juventus TV.

În Serie A au fost înregistrate până acum 11 cazuri de coronavirus (în rândul jucătorilor). Sampdoria a confirmat cele mai multe cazuri - şapte: Bartosz Bereszynski, Fabio Depaoli, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Morten Thorsby şi Manolo Gabbiadini.

De la Fiorentina au fost infectați cu COVID-19 următorii jucători: Dusan Vlahovic, Patrick Cutrone și German Pezzella. Daniele Rugani de la Juventus a fost primul jucător diagnosticat cu noul coronavirus.