In cantonamentele din Cipru si Antalia, Steaua a realizat 7 victorii consecutive. "Sigur, meciurile oficiale vor arata cu totul altfel, insa aceasta serie de succese arata macar faptul ca suntem cea mai omogena echipa a momentelui", declarat presedintele Stelei, citat de site-ul oficial al clubului.

In ultima partida sustinuta in Antalia, 2-1 cu Jeff United, in lotul Stelei a revenit capitanul Mirel Radoi. Amenintat de o recidiva a accidentarii care l-a scos din circuit aproape tot sezonul de toamna, Radoi a fost scos dinm regimul normal de pregatire si a putut juca abia in ultima partida a cantonamentului. "Ma simt foarte bine si sper ca aceste succese sa aduca suporterii la stadion", spune Radoi.

Saptamana viitoare, la reluarea campionatului, Steaua va juca pe terenul Politehnicii Iasi, apoi va primi vizita lui CFR Cluj, liderul Ligii. "La cum arata echipa, suntem favoriti la titlu. Chiar daca CFR are 8 puncte in fata. 8 puncte nu inseamna aproape nimic", estimeaza presedintele FC Steaua, Valeriu Argaseala, care aduce ca argument integrarea rapida a celor trei jucatori sud-americani transferati in iarna: Pepe Moreno, Dayro Moreno si Anders Mendoza.