Ronaldinho, încarcerat în Paraguay pentru că a folosit un pașaport fals, a făcut spectacol într-un meci din turneul de fotbal al închisorii și și-a ajutat echipa să câștige premiul cel mare: un porc de 15 kilograme.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit presei din Paraguay, citată de Mundo Deportivo, echipa lui Ronaldinho s-a impus cu 11-2, iar fostul fotbalist al Bracelonei a marcat cinci goluri și a dat șase pase decisive.

Ronaldinho Gaúcho se află în închisoarea "Agrupación Especializada" din Asunción (Paraguay), după ce a intrat în țara sud-americană cu pașaport fals, alături de fratele sau Roberto. Potrivit presei locale, sosirea fostului fotbalist în închisoare a provocat mari așteptări printre deținuți, astfel încât au existat dispute între ei pentru a-l convinge pe brazilian să "semneze" pentru echipa lor înaintea turneului din închisoare.

În plus, s-a speculat că Ronaldinho nu ar fi avut voie să înscrie, dar brazilianul a încălcat regula.

Jurnalistul paraguayan Iván Leguizamón, de la ABC TV din Paraguay, a dezvăluit că Ronaldinho ar fi făcut parte din echipa care l-a inclus și pe Fernando González Karjallo, fost președinte al clubului Sportivo Luqueño (Paraguay).

Potrivit televiziunii paraguayene, unul dintre momentele care a stârnit rasul altor prizonieri a fost un dribling pe care Ronaldino l-a făcut în fața fostului deputat paraguayan Miguel Cuevas, aflat în închisoare pentru corupție, scrie Mundo Deportivo.