Încă unul din campionatele de fotbal importante ale Europei și-a închis temporar porțile, oficialii din Premier League anunțând amânarea tuturor meciurilor care ar fi trebuit să aibă loc în acest weekend din cauza pandemiei de coronavirus.

Logo Premier LeagueFoto: premierleague.com

Măsura nu vine să surprindă pe cineva, cu atât mai puțin cu cât Mikel Arteta (antrenorul lui Arsenal) și Callum Hudson-Odoi(fotbalist al celor de la Chelsea) au fost testați pozitiv la Covid-19.

Cel puțin până în data de 4 aprilie, Premier League își închide porțile, după cum au precizat conducătorii campionatului într-un comunicat de presă.

În acest moment, singurul campionat important din Europa care se va disputa în acest weekend este Bundesliga. Meciurile vor avea însă loc fără spectatori.

Ultimele zilei au fost unele negre pentru sportul mondial. NBA-ulși LaLiga au anunțat că suspendă momentan orice eveniment, Marele Premiu al Australiei nu va mai avea loc, Real Madrida intrat în carantină, iar turneul de la Miami a fost anulat. În plus, ATP-ul a menționat că niciun turneu nu se va disputa în următoarele șase săptămâni, Copa Libertadores și-a închis și ea porțile, iar Champions League și Europa League au amânat meciurile programate săptămâna viitoare.