Așa cum era de așteptat, UEFA a anunțat că meciurile de săptămâna viitoare din Champions League și Europa League nu se vor disputa ele urmând să fie amânate din cauza pandemiei de Coronavirus.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Ce spune comunicatul celor de la UEFA:

"Având în vedere modul în care evoluează situația și felul în care se răspândește COVID-19 în Europa, am luat decizia de a suspenda toate meciurile programate săptămâna viitoare.

Prin urmare, meciurile rămase din Champions League, cele din Europa League, dar și UEFA Youth League au fost suspendate.

În plus, tragerea la sorți pentru faza sferturilor de finală din Champions League și Europa League, programată pentru 20 martie, va fi, de asemenea, amânată" - se precizează pe site-ul UEFA.

Ce ar fi treuit să se joace săptămâna viitoare:

Marți, 17 martie:

Juventus - Lyon (în tur 0-1)

Manchester City - Real Madrid (în tur 2-1)

Miercuri, 18 martie:

Barcelona - Napoli (în tur 1-1)

Bayern Munchen - Chelsea (în tur 3-0)

Joi, 19 martie:

Leverkusen - Rangers

Getafe - Inter

Sahtior - Wolfsburg

Wolverhampton - Olympiacos

AS Roma - Sevilla

Basel - Eintracht

Copenhaga - Basaksehir

Manchester United - LASK.

Ultimele zilei au fost unele negre pentru sportul mondial. NBA-ulși LaLiga au anunțat că suspendă momentan orice eveniment, Marele Premiu al Australiei nu va mai avea loc, Real Madrida intrat în carantină, iar turneul de la Miami a fost anulat. În plus, ATP-ul a menționat că niciun turneu nu se va disputa în următoarele șase săptămâni, iar Copa Libertadores și-a închis și ea porțile.