​​Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anunțat clubul londonez. Spaniolul a primit rezultatul joi seara, după ce a recunoscut că "se simte rău".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este dezamăgitor, dar am făcut testul după ce m-am simțit rău. O să mă întorc la muncă în momentul în care mi se va permite", a declarat Mikel Arteta.

Arsenal a anunțat că centrul de antrenamente din Colney a fost închis și că cei din personalul echipei care au intrat în contact cu antrenorul se vor autoizola.

"Ne așteptăm să fie vorba de un număr semnificativ de oameni din Colney, incluzând întregul lot și staff-ul, cât și persoane din Academia Hale End care au intrat în carantină ca măsură de precauție", se arată în comunicatul celor de la Arsenal.

"Sănătatea oamenilor noștri și a publicului larg este prioritatea noastră și pe asta ne concentrăm acum. Gândurile noastre se îndreaptă spre Mikel, care este dezamăgit dar se află într-o stare bună de spirit. Ne aflăm într-un dialog activ cu toate persoanele abilitate pentru a rezolva situația într-un mod corespunzător și așteptăm să ne întoarcem la antrenamente și să jucăm în momentul în care ni se va permite", a declarat Vinai Venkatesham, directorul general al clubului.

Comunicatul celor de la Arsenal:

Citește și:

Coronavirus: Manolo Gabbiadini, al doilea fotbalist din Serie A depistat pozitiv cu Covid-19 - Alte trei cazuri la Leicester

Bundesliga 2: Timo Hubers (Hannover), primul fotbalist din Germania infectat cu coronavirus

Daniele Rugani de la Juventus, testat pozitiv pentru coronavirus