UEFA a anunţat joi că partidele Juventus Torino - Olympique Lyon şi Manchester City - Real Madrid, din returul Champions League, care erau programate pentru 17 martie, se amână din cauza carantinei impuse jucătorilor echipelor din Torino şi Madrid, în contextul pandemiei de coronavirus, scrie AFP, citată de Agerpres.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

''În urma carantinei impuse jucătorilor lui Juventus şi Real Madrid, meciurile retur nu vor mai avea loc aşa cum fusese planificat", a comunicat UEFA.

În tur, Lyon învinsese cu 1-0, iar City se impusese cu 2-1.

UEFA va organiza o întâlnire marţea viitoare cu federaţiile europene pentru a discuta pe marginea consecinţelor răspândirii coronavirusului în rândurile fotbaliştilor şi a decide cu privire la continuarea competiţiilor continentale.

Internaţionalul italian Daniele Rugani, fundaşul echipei de fotbal Juventus Torino, a fost testat pozitiv la noul coronavirus, a anunţat miercuri seara campioana en titre a Italiei, care a precizat că jucătorul este "asimptomatic în prezent".

Real Madrid a emis un comunicat în care anunţă închiderea centrului său sportiv şi plasarea în carantină a tuturor angajaţilor şi jucătorilor după depistarea unui caz de coronavirus în interiorul clubului.

Citește și: UEFA ar urma să suspende Champions League și Europa League - Presa iberică

Daniele Rugani de la Juventus, testat pozitiv pentru coronavirus