Liverpool nu și-a putut apăra trofeul cucerit în sezonul trecut de Champions League, cormoranii fiind eliminați în optimi de Atletico Madrid. La finalul partidei, Jurgen Klopp a criticat stilul de joc al oaspeților.

Jurgen KloppFoto: liverpoolfc.com

Liverpool vs Atletico Madrid 2-3 (Wijnaldum '43, Firmino '94 / Llorente '97, '105+1, Morata '120+1)

Ce a spus Klopp la finalul partidei cu Atletico Madrid

"Sunt în totalitate mulţumit de evoluţia echipei. Este extrem de dificil să joci o partidă ca aceasta. Nu pot să înţeleg fotbalul pe care îl joacă, având în vedere calitatea pe care o au. Ar trebui să joace un fotbal mai asumat, dar ei stau în spate şi joacă pe contraatac.

Acceptăm acest lucru, desigur, dar nu ne simţim bine în această seară. Realizez că nu ştiu să pierd, mai ales când băieţii depun atât de mult efort în faţa unor jucători de clasă mondială, care se apără cu patru jucători pe două rânduri.

Ştim că în ultimii doi ani am avut şi câteva momente când am fost norocoşi în Liga Campionilor, dar trebuie să le ai pentru a ajunge în două finale, însă în seara asta toate momentele decisive au fost împotriva noastră" - Jurgen Klopp, potrivit goal.com.

Diego Simeone îl laudă pe portarul Oblak

"Este un jucător important, la fel ca toţi ceilalţi. Dar nu am niciun dubiu că avem cel mai bun portar din lume. Aşa cum Messi rezolvă meciurile ofensiv, Oblak o face defensiv. Llorente a revoluţionat echipa.

A fost un meci istoric împotriva unui adversar extraordinar, cu mare intensitate, pe un frumos stadion. Sunt foarte fericit pentru echipă şi pentru club.

Ei au împins şi au presat, dar fără ca noi să ne abatem vreodată de la planul nostru şi cu efortul tuturor am reuşit. Asta îmi oferă o enormă bucurie pentru că, deşi pare simplu, nu este simplu să câştigi" - Diego Simeone, potrivit marca.com.

Rezumatul partidei dintre Liverpool și Atletico Madrid.