Poli Iași a demarat campania "Porți închise, inimi deschise", prin care îi îndeamnă pe fani să își arate ataşamentul faţă de formaţia din Copou cumpărând bilete virtuale la meciurile programate cu porțile închise pe teren propriu, din cauza coronavirusului.

Poli Iasi a pus in vanzare bilete virtualeFoto: politehnicaiasi.ro

Primul meci cu porțile închise pe teren propriu al celor de la Poli Iași va avea loc contra celor de la Academica Clinceni, pe 21 martie, în cadrul etapei a patra din play-out-ul Ligii 1, pe 21 martie.

După achiziţionarea biletelor virtuale, suporterii trebuie să-şi facă o fotografie pe fundal alb şi să o trimită pe pagina de Facebook a clubului.

Ce primesc suporterii în schimb?

Toate fotografiile fanilor care au achizitionat bilete virtuale vor fi imprimate pe tricourile purtate de jucători la intrarea pe teren. Biletul virtual le poate asigura ceror care l-au achiziţionat unul dintre cele 100 de locuri în autocarele suporterilor pentru semifinala Cupei României, dar şi unul dintre tricourile speciale.

Cât costă biletul virtual?

10 lei – infinit mai puțin decât atașamentul suporterilor adevărați față de echipă! Tichetul va avea o grafică special creată pentru campanie. Biletele se pot achiziționa începând de joi, 12 martie.

Unde se găsesc biletele virtuale?

La magazinul oficial al clubului din Iulius Mall, parter, dar și online, pe site-ul bilete.politehnicaiasi.ro! Tichetele, imprimate special pentru meci, pot fi achiziționate până joi, 19 martie, la ora 24.00.

"Cele 100 de locuri pentru deplasare la semifinala Cupei României și cele 25 de tricouri purtate de jucători și oficialii clubului înaintea meciului cu Academica Clinceni vor fi acordate participanților la campanie prin tragere la sorți (random.org). Deplasarea la manșa de pe terenului adversarului în semifinalele Cupei României se organizează doar dacă accesul spectatorilor va fi permis la meci", se arată pe site-ul celor de la Poli Iași.

Şi liderul ligii secunde, UTA, a primit solicitări de a pune în vânzare bilete, deşi partidele de fotbal din România se joacă fără spectatori, în urma măsurilor luate pentru a împiedica extinderea cazurilor de infectare cu coronavirus, scrie News.ro.

"Le mulţumim din suflet suporterilor noştri care s-au oferit să cumpere bilete pentru meciul de sâmbătă, cu Universitatea Cluj, chiar dacă nu au posibilitatea să vină în tribună. Din păcate, nu avem cadrul legal şi logistica de a încasa bani fără oferirea serviciului respectiv, dar apreciem din suflet gestul superb şi le mulţumim", au precizat conducătorii echipei arădene.