Real Madrid a primit o lovitură grea înaintea returului cu Manchester City, din optimile Champions League. Thibaut Courtois, portarul titular al madrilenilor, s-a accidentat la ultimul meci din LaLiga și riscă să rateze confruntarea de pe Etihad Stadium.

HotNews.roFoto: Hotnews

Thibaut Courtois a încheiat șchiopătând meciul cu Betis, pierdut duminică de Real Madrid, scor 1-2. Testele efectuate au relevat faptul că portarul belgian a suferit o accidentare la mușchiul adductor lung de la piciorul stâng.

Real Madrid nu a precizat perioada de indisponibilitate a lui Courtois, dar Marca estimează că va lipsi cel puțin două partide, astfel că Zinedine Zidane nu se va putea baza pe el la returul cu Manchester City, din optimile Champions League, de pe Etihad Stadium (17 martie). Astfel, Thibaut Courtois va fi înlocuit de francezul Alphonse Areola, care are opt goluri primite în șase meciuri jucate în acest sezon.

De asemenea, fundaşul brazilian Marcelo (înlocuit în minutul 59 al partidei de la Sevilla) a fost diagnosticat cu o leziune musculară la nivelul bicepsului femural stâng.

"Cetățenii" au câștigat meciul tur de pe Santiago Bernabeu, scor 2-1. Gabriel Jesus 78' și Kevin De Bruyne 83' (penalty) au adus victoria lui City, după ce madrilenii au condus cu 1-0 grație reușitei lui Isco 60'.