Leicester a reușit să lege două victorii la rând pentru prima dată din luna ianuarie, după ce a învins-o categoric pe Aston Villa, scor 4-0, pe King Power Stadium (etapa 29 din Premier League). Jamie Vardy și Harvey Barnes au adus victoria lui Leicester, fiecare marcând câte două goluri.

Jamie VardyFoto: lcfc.com

Barnes a deblocat tabela în minutul 40, stabilind și scorul primei reprize. Revenit după o accidentare, Vardy a fost introdus în teren în minutul 59, iar patru minute mai târziu a înscris din penalty. În minutul 79, englezul de 33 de ani și-a trecut în cont dubla. Rezultatul final a fost stabilit de același Barnes, în minutul 85.

Pentru Leicester a fost a doua victorie la rând, după cea obținută în optimile Cupei Angliei, scor 1-0 cu Birmingham. În Premier League, "vulpile" nu mai câștigaseră din 22 ianuarie, când se impuneau cu 4-1 pe teren propriu în fața lui West Ham United.

În schimb, Aston Villa se află la a cincea înfrângere consecutivă, dintre care una în finala Cupei Ligii Angliei (1-2 cu Manchester City).

Rezumatul meciului Leicester vs Aston Villa.

Clasament:

1. Liverpool 82 puncte

2. Manchester City 57

3. Leicester 53

4. Chelsea 48

5. Manchester United 45

...................

18. Bournemouth 27

19. Aston Villa 25

20. Norwich 21.