​Federaţia Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor de copii şi juniori organizate de FRF şi asociaţiile judeţene de fotbal până la redeschiderea şcolilor, potrivit site-ului FRF.

FRFFoto: frf.ro

Luni, 9 martie, a avut loc reuniunea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în contextul epidemiei de coronavirus, iar decizia acestuia a fost aceea de a închide instituţiile de învăţământ preuniversitar între 11 şi 22 martie.

Duminică, în urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, Federaţia Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile pe care le organizează. De asemenea, pentru partida România U21 - Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori în tribune, în condiţiile regulamentului, şi a comunicat scris celor 14 cluburi membre această hotărâre, scrie Agerpres.