Duşan Uhrin a plecat de la Dinamo şi le-a transmis un mesaj de mulţumire fanilor care au fost alături de el. Antrenorul din Cehia spune că şi-ar fi dorit să rămână, însă i-ar fi fost imposibil să facă performanţă, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Vreau să mulţumesc din suflet tuturor suporterilor. Ei au susţinut echipa tot timpul, chiar şi în perioadele mai grele, şi vreau să ştie toţi că vor rămâne în inima mea pentru că au fost mereu alături de noi. Sincer, aş fi vrut să rămân alături de ei la Dinamo, dar în această situaţie era imposibil să lucrez şi să fac performanţă. Îmi cer scuze! Dacă nu erau suporterii lui Dinamo, aş fi plecat demult, sincer vă spun", a spus Dusan Uhrin, conform doardinamo.ro.

Dinamo a anunţat luni despărţirea de Dusan Uhrin. Antrenorul a rezistat şapte luni pe banca bucureştenilor, iar echipa nu a reuşit să ajungă în play-off.

Dinamoviştii au început play-out-ul cu două înfrângeri, ambele cu 0-1, contra celor de la Academica Clinceni şi Poli Iaşi. Formaţia din Capitală este la doar trei puncte de primul loc retrogradabil.

Citește și: Liga 1, play-out: Dinamo, în căutare de antrenor - Dusan Uhrin va părăsi echipa