Meciul retur dintre PSG și Borussia Dortmund, din optimile Champions League, se va disputa cu porțile închise, din cauza epidemiei de coronavirus, au anunțat autoritățile din Paris. Confruntarea va avea loc miercuri (11 martie), de la ora 22:00, pe Parc des Princes.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Învinsă cu 2-1 la Dortmund, PSG nu va avea parte de susținerea fanilor pe Parc des Princes, în ciuda faptului că organizatorii partidei au folosit produse de dezinfecție în toată arena din Paris, pe scaune, balustrade, scări de acces etc.

În meciul de pe Signal Iduna Park, Dortmund s-a impus grație golurilor marcate de Haaland 69', 77'. Pentru parizieni a înscris Heymar 75'.

Meciul dintre PSG și Dortmund este al doilea din manșa a doua a optimilor Champions League care se va juca fără suporteri. Săptămâna trecută, UEFA a confirmat faptul că partida Valencia vs Atalanta, programată pe 10 martie, se va disputa cu porțile închise.

Potrivit celui mai recent bilanț din Franța, 1.126 de prsoane au fost infectate cu noul coronavirus și 19 persoane au murit.