​Echipa Genoa 1893, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, a învins suprinzător în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia AC Milan, într-un meci din cadrul etapei a 26-a a campionatului de fotbal al Italiei, la care spectatorii nu au avut acces în tribunele stadionului San Siro, din cauza epidemiei de coronavirus, informează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Golurile genovezilor au fost marcate în prima repriză de Goran Pandev (7) şi Francesco Cassata (41), în timp ce pentru gazde a punctat suedezul Zlatan Ibrahimovic (77). Vezi aici reușitele.

Într-o altă partidă, SPAL Ferrara s-a impus cu 1-0 pe terenul formaţiei Parma, prin golul înscris de Andrea Petagna, care a transformat o lovitură de la 11 m în minutul 71. Portarul român Ionuţ Radu a fost rezervă la Parma.

Toate meciurile din Serie A urmează să se dispute fără spectatori până pe 3 aprilie. Înaintea jocului de la Parma, ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a cerut suspendarea campionatului, într-un moment în care Italia este lovită puternic de propagarea virusului Covid-19, responsabil de moartea a 233 de persoane în această ţară.

Rezultatele înregistrate duminică în Serie A:

*click pe scor pentru a vedea golurile

Parma - SPAL Ferrara 0-1

A marcat: Petagna (71 - penalty)

Sampdoria Genova - Hellas Verona 2-1

Au marcat: Quagliarella (77, 86 - penalty), respectiv Audero (32 - autogol).

AC Milan - Genoa 1-2

Au marcat: Ibrahimovic (77), respectiv Pandev (7), Cassata (41).

Udinese - Fiorentina 0-0

Duminică seara mai este programat derbiul dintre Juventus Torino și Inter Milano, în timp ce întâlnirea Sassuolo - Brescia urmează să se dispute luni.