Rapid a pierdut, sâmbătă, partida cu CSM Reşiţa, din runda 24 a Ligii 2, scor 0-1, astfel că giuleştenii au ratat şansa a urca pe locul secund. La partida de pe Stadionul Regie au asistat aproximativ 4.000 de fani, potrivit Mediafax.

Liga 2Foto: frf.ro

Rapid şi-a continuat parcursul slab din acest an, iar după două remize consecutive, giuleştenii au înregistrat și o înfrângere.

Unicul gol al partidei a fost însris de Laurenţiu Buş, în minutul 79. Rapid a ratat un penalti în minutul 89, prin Valentin Alexandru.

În 2020, giuleştenii au remizat cu Turris şi Politehnica Timişoara, scor 0-0, iar formaţia lui Daniel Pancu a coborât pe locul cinci, cu 37 de puncte. De partea cealaltă, CSM Reşiţa a urcat pe poziţia 15.

La partida de pe Stadionul Regie au asistat aproximativ 4.000 de suporteri. Anunţul făcut duminică de secretarul de stat în MAI Raed Arafat, prin care sunt interzise evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane, a venit cu aproximativ o oră înainte de startul meciului, astfel că suporterii care au intrat pe stadion nu au mai putut fi evacuaţi.