​Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a anunţat, duminică, amânarea punerii în vânzare a biletelor pentru partida cu PSG, din 22 martie, contând pentru optimile Ligii Campionilor, ”în urma ultimelor măsuri luate cu privire la Covid-19”, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Astăzi, la sediul MAI, secretarul de stat dr Raed Arafat a anunţat măsuri extraordinare pentru gestionarea situaţiei cauzate de Coronavirus (COVID-19). Astfel, au fost interzise evenimentele la care participă mai mult de 1000 de persoane. Evenimentele cu mai puţin de 1000 de participanţi vor fi decise la nivel local, de la caz la caz. În lumina acestora declaraţii, CS Dinamo amână punerea în vânzare a biletelor pentru meciul Dinamo – PSG, din optimile de finală ale EHF Champions League, meci programat pe 22 martie, în Sala Dinamo”, a fost anunţul clubului dinamovist.

Biletele ar fi urmat să fie puse în vânzare de luni, 9 martie.

Şi CSM Bucureşti a anunţat scoaterea de la vânzare a tichetelor pentru meciul cu campioana la feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, din 11 martie.

SCM Râmnicu Vâlcea este liderul Ligii Naţionale, iar CSM Bucureşti se află pe locul secund în clasament.

Ambele echipe sunt calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat că au fost stabilite şi criteriile pe baza cărora poate fi decisă suspendarea cursurilor, ca urmare a cazurilor de coronavirus.

Al 13-lea caz de infectare cu coronavirus din România a fost confirmat sâmbătă seară, un bărbat de 72 de ani din Galaţi, fiind al patrulea într-o singură zi.