​Erling Haaland, atacantul echipei Borussia Dortmund, este unul dintre cei mai eficienţi atacanţi din fotbalul mondial, iar tânărul norvegian spune că meditaţia îl ajută foarte mult în acest sens, scrie Esporte Interativo.

Erling Braut HaalandFoto: captura espn

Atacantul de la Borussia Dortmund a ales să se bucure într-o manieră inedită după goluri, prin „celebrarea Zen", când se aşază pe iarbă şi dă impresia că meditează.

„Iubesc meditaţia! Mă ajută să mă calmez, să fiu liniştit. De aceea celebrez unele goluri în acest fel", a mărturist fotbalistul norvegian.

Haaland a fost transferat în această iarnă de Borussia Dortmund. Fotbalistul a afimat că a refuzat alte formaţii, precum Manchester United, pentru că la Dortmund ar avea climatul necesar pentru a reuşi. Cele două luni petrecute în Germania au demonstrat deja acest lucru: 12 goluri în nouă meciuri, inclusiv o dublă contra lui PSG, în Champions League.

Norvegia, naţionala lui Erling Haaland, va înfrunta România în Liga Naţiunilor. Meciurile din grupa 1, Liga B, sunt programate pentru 8 octombrie şi 14 noiembrie, scrie Mediafax.