Gică Hagi a precizat una dintre regulile de bază de la care nu se abate la FC Viitorul, formație pe care o antrenează și patronează. Fostul decar al naționalei României a spus, printre altele, că salariile pe care le oferă nu sunt mari.

Foto:

Hagi a precizat că în doar câteva cazuri a oferit salariul lunar de 5.000 de euro, în timp ce puștiul promițător Louis Munteanu încasează în acest moment 500 de euro pe lună.

Ce spune Hagi despre regula salariilor de la Viitorul

"La mine e o regulă de bază. Totul e construit ca să aducă profit. Nu pe termen scurt, că eu nu gândesc aşa. Eu dau salarii mici, recunosc. La mine la echipă, cel mai mare salariu din toată existenţa clubului a fost de 5.000 de euro pe lună. Şi l-am dat doar de vreo două sau trei ori.

Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină ascensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem" - Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Viitorul, pentru gsp.ro.

Fostul internațional român a înființat FC Viitorul în anul 2009, iar de atunci a reușit să câștige un titlu în Liga 1, o Cupă a României și o Supercupă a României.

În acest sezon, Viitorul lui Hagi a ratat prezența în play-off-ul Ligii 1.