Norwich, ultima clasată din Premier League, a trecut de Tottenham în optimile Cupei Angliei, în urma loviturilor de departajare. Tim Krul, portarul lui Norwich, a oferit imaginile serii. Olandezul de 31 de ani și-a notat pe sticla de apă cum execută adversarii de la punctul cu var, reușind astfel să apere două penaltiuri și să își trimită echipa în sferturi.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Încă de când ești copil visezi să aperi penaltiuri și să îți duci echipa mai departe. Am avut foarte multe emoții azi. Eu și antrenorul meu de portari ne-am făcut temele. I-am avut pe toți scriși pe sticlă", a declarat Krul după meci, potrivit dailymail.

Tottenham și Norwich s-au aflat la egalitate după 90 de minute de joc. Trupa lui Mourinho a deschis scorul în minutul 13, prin Vertonghen, dar oaspeții au egalat în minutul 78, prin Drmic.

S-a ajuns în prelungiri, dar scorul a rămas neschimbat, iar învingătoarea s-a decis la penaltiuri. Norwich s-a impus cu 3-2, obținând calificarea în sferturi. Pentru Norwich au marcat de la punctul cu var Idah, Stiepermann și Cantwell, iar McLean (primul executant) a ratat.

De la Tottenham au înscris la loviturile departajare doar Dier și Lo Celso. Lamela a tras mult peste poartă, iar șuturile lui Parrott și Fernandes au fost apărate de Krul.

Vezi aici momentul executării penaltiurilor.