Ronaldinho este din nou în centrul atenției, dar de această dată nu pentru vreo execuție magică. Pe numele fostei vedete a Barcelonei a fost emis un mandat de arestare de către autoritățile din Paraguay, informează Goal.com.

RonaldinhoFoto: captura goal.com

Brazilianul este cercetat pentru că ar fi intrat în Paraguay cu un pașaport fals.

Ronaldinho și fratele său, Robert Assis, fac obiectul unei anchete judiciare. Motivul: în camera lor de hotel din Asuncion au fost găsit pașapoarte false.

În apărarea lor, cei doi susțin că documentele le-au fost remise de un om de afaceri brazilian, acum în detenţie, cu numele Wilmondes Sousa Lira, potrivit ESPN Brazil.

Ronaldinho și Roberto Assis nu pot părăsi hotelul în care sunt cazați. Cei doi vor trebui să dea socoteală pentru pașapoartele lor false.

Conform autorităților din Paraguay, cei doi cooperează și se declară nevinovați.

Fostul atacant a rămas fără paşaport la finalul anului 2018, după ce justiţia braziliană i l-a confiscat şi l-a amendat cu 2,5 milioane de dolari (2,25 de milioane de euro) pentru un proiect imobiliar ridicat într-o arie protejată. El nu a plătit amenda primită.

Ronaldinho a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015, dar s-a retras oficial în ianuarie 2018. Fost fotbalist la echipe ca PSG, FC Barcelona şi AC Milan, el a cucerit Cupa Mondială cu naţionala Braziliei, în 2002, transmite News.ro.