PSG a fost condusă cu 1-0 de Olympique Lyon, dar echipa lui Thomas Tuchel s-a dezlănțuit apoi și s-a impus cu 5-1. Mbappe a fost omul meciului de pe Parc Olympique Lyonnais, atacantul de 21 de ani marcând trei goluri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Lyon a condus cu 1-0, grație reușitei lui Terrier din minutul 11. Mbappe a egalat trei minute mai târziu, stabilind scorul pauzei. În repriza secundă, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după ce Marcal a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat în minutul 61.

Misiunea PSG-ului a fost mult mai ușoară, iar golurile au venit ca pe bandă rulantă în poarta apărată de Lopes (Tătărușanu a fost rezervă). Neymar și-a adus echipa în avantaj în minutul 64, cu un gol din penalty.

Mbappe a marcat pentru 3-1 în minutul 70. Sarabia și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 82, iar scorul final a fost stabilit de același Mbappe, în prelungiri (90+2').

Rezumatul meciului Lyon vs PSG.

PSG va juca în finală cu învingătoarea dintre Saint-Etienne şi Rennes. Partida va avea loc joi, de la ora 21:55, pe Stade Geoffroy-Guichard (Saint-Etienne). Ultimul act al competiției se va disputa pe 25 aprilie, pe Stade de France.

Deținătoarea trofeului este Rennes, care a învins-o în finala ediției trecute pe PSG, scor 6-5 la loviturile de departajare. Cele două formații au fost la egalitate după 120 de minute de joc, scor 2-2.

Bucuria parizienilor: