Liverpool a înregistrat a treia înfrângere în ultimele patru partide disputate în toate competițiile. Echipa lui Jurgen Klopp a fost învinsă, marți, de Chelsea Londra, în optimile Cupei Angliei. În aceeași etapă a competiției, George Pușcaș a înscris un gol pentru Reading în partida disputată împotriva celor de la Sheffield United.

HotNews.roFoto: Hotnews

Chelsea s-a impus în urma golurilor marcate de Willian ('13, după o greșeală a apărării și a portarului Adrian) și Ross Barkley ('64, după o cursă incredibilă începută în propria jumătate de teren). Vezi aici cele două reușite.

Liverpool, trei înfrângeri în ultimele patru meciuri:

Champions League, optimi: Atletico Madrid vs Liverpool 1-0

Premier League, etapa 27: Liverpool vs West Ham 3-2

Premier League, etapa 28: Watford vs Liverpool 3-0

Cupa Angliei, optimi: Chelsea vs Liverpool 2-0

Pe Madejski Stadium din Reading, Sheffield United a deschis scorul încă din minutul 2 (McGoldrick), însă Pușcaș a restabilit egalitatea transformând un penalti în minutul 43. Oaspeții au obținut calificarea în sferturi, după ce Sharp a înscris în minutul 105+2 (2-1 pentru Sheffield, în urmă prelungirilor).

Golul lui Pușcaș:

Tot marți, Newcastle s-a impus cu 3-2 pe terenul lui West Bromwich Albion. Au marcat Almiron ('33 și '45+1) și Saint-Maximin ('47) pentru oaspeți, în timp ce Phillips ('74) și Zohore ('90+3) au redus din diferență pentru gazde. Vezi aici golurile.

În sferturi s-a calificat, luni, Arsenal Londra, după ce a învins-o cu 2-0 pe Portsmouth.

Au rămas de disputat în optimile Cupei Angliei:

Sheffield Wednesday vs Manchester City

Leicester vs Birmingham

Derby County vs Manchester United

Tottenham vs Norwich