Diego Maradona este de părere că Lionel Messi nu ar putea să egaleze performanţele sale dacă ar ajunge la un club precum Napoli, menționând că Messi este "în declin", conform AS.

Diego MaradonaFoto: Captura YouTube

Maradona a petrecut şapte ani la Napoli, timp în care i-a ajutat pe napolitani să câştige de două ori campionatul, o dată Cupa Italiei şi o dată Supercupa Italiei. De asemenea, alături de Napoli, Maradona a cucerit Cupa UEFA în sezonul 1988-1989.

Întrebat dacă Messi ar putea să facă performanţă la o echipă precum Napoli, Maradona a declarat că nu consideră că Lionel Messi poate egala performanţele obţinute de el.

După remiza dintre Napoli şi Barcelona (scor 1-1) din Liga Campionilor, Maradona spune că Lionel Messi se află ”în declin”.

"Messi nu a trăit viaţa pe care am trăit-o eu. Leo poate juca extraordinar în Napoli, dar el nu ar putea face lucrurile pe care le-am făcut eu. Le doresc celor de la Napoli să aibă parte de un Messi, deşi San Paolo este al lui Diego", a spus Diego Maradona, pentru AS.

Maradona şi Messi sunt deseori comparaţi când vine vorba despre dezbaterea celui mai bun jucător al tuturor timpurilor. Celor doi argentinieni li se alătură nume precum Pele, Johan Cruyff sau Cristiano Ronaldo, transmite Mediafax.