​Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este convins că şansele de calificare a clujenilor în optimile Europa League sunt mici, el menţionând că şi-ar dori să se ajungă la lovituri de departajare la confruntarea cu FC Sevilla, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Este un meci foarte important, dar sunt realist şi sunt convins că şansele sunt mici. Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist, dar cu acest rezultat şansele sunt mici şi numai o altă minune ar face ca noi să ne calificăm. Am studiat Sevilla şi Sevilla ne-a studiat foarte bine pe noi şi antrenorul lor este unul de mare valoare. Jucătorii sunt actorii principali tot timpul.

Avem un lot de jucători cu foarte mare experienţă, unii dintre ei pe final de carieră şi vor să dea tot ce au mai bun, îşi doresc foarte mult să ajungă cât mai departe în Europa. Sevilla este periculoasă şi acasă, ca CFR, aici ne asemănăm. Penaltiurile astăzi le vom bate poate. Dă, Doamne, să ajungem acolo. Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?”, a spus Petrescu.

El a lăudat calitatea terenului de la Sevilla: “Am crezut că jucăm golf când m-am dus pe teren. Şi în Anglia când am fost terenul era senzaţional, dar parcă nu ca acesta”.

Întrebat în legătură cu problema coronavirusului: “Doamne fereşte să vină aici. Ne gândim toţi. Puţină panică este cam peste tot”.

Ciprian Deac a declarat că el şi colegii săi vor da <150 la sută> la meciul cu FC Sevilla.

“Am simţit la meciul tur că au jucat la potenţialul lor maxim. E o echipă valoroasă. Dacă ei vor da sută la sută noi vom încerca să dăm 150 la sută. Pentru că este clar, Sevilla este echipa favorită, noi vom încerca să compensăm prin dăruire. Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie. Întâlnim o echipă foarte bună.

Eu aştept demult acest meci, aştept să mergem în faza următoare, dar trebuie să fim realişti şi vom vedea ce se va întâmpla. Am fost supărat după meciul tur, cu mai multă atenţie puteam să obţinem victoria. Sperăm ca la meciul de mâine să nu mai avem asemenea momente, pentru este o echipă care dacă nu eşti atent te poate taxa în orice moment”, a spus Deac.

Întrebat dacă partida cu FC Sevilla este cea ma importantă din cariera sa, Ciprian Deac a răspuns: Da, cred că şi pentru colegii mei. Dacă am trece în faza următoare ar if cea mai mare performanţă din istoria clubului”.

Meciul FC Sevilla - CFR Cluj se va disputa joi, de la ora 22.00, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Citește și:

Sevilla, precaută înaintea returului cu CFR Cluj - Ce a spus Julen Lopetegui despre campioana României

VIDEO Europa League: CFR Cluj vs Sevilla 1-1 / Atât de aproape de victorie - Campioana României, egalată în minutul 82