Bayern Munchen este aproape calificată în sferturile Champions League, după ce s-a impus la scor de neprezentare (3-0) în fața lui Chelsea, pe "Stamford Bridge". Gnabry, cu o dublă, și Lewandwski (gol și două pase decisive) au rezolvat soarta meciului de la Londra.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Serge Gnabry a reușit dubla în decurs de doar trei minute (51' și 54'), fiind servit de fiecare dată de Robert Lewandowski. În minutul 76, polonezul a marcat și el, după o cursă superbă a lui Davies.

Coșmarul londonezilor a continuat, Alonso fiind eliminat în minutul 83.

Rezumatul meciului Chelsea vs Bayern.

Serge Gnabry, desemnat omul meciului

"Mă bucur pentru goluri, am mulţi prieteni aici la Londra, cred că mi-au dat aripi. Este un rezultat care ne dă încredere, dar nu ne vom culca pe o ureche în retur. Avem un avantaj confortabil, totuşi să nu uităm ce a păţit Barcelona cu Liverpool anul trecut", a declarat Gnabry după meci, potrivit Digi Sport.

Au evoluat echipele:

Chelsea: Caballero; Azpilicueta (Pedro Rodríguez 73), Christensen, Rüdiger; James, Jorginho, Kovačić, Alonso; Mount, Giroud (Abraham 61), Barkley (Willian 61)

Bayern: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Thiago (Goretzka 90); Coman (Coutinho 66), Müller, Gnabry (Tolisso 85); Lewandowski

Partida retur va avea loc la 18 martie, pe Allianz Arena (Munchen).