​Antrenorul lui FC Voluntari, Mihai Teja, a fost suspendat, miercuri, două etape de Comisia de Disciplină a FRF după ce a fost eliminat la finalul partidei cu Dinamo din cauza protestelor la adresa arbitrajului, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mihai Teja va vedea din tribună următoarele două meciuri ale lui FC Voluntari. Antrenorul ilfovenilor a fost eliminat de arbitru la finalul meciului câştigat cu Dinamo după ce a protestat la mai multe decizii de arbitraj luat de centralul partidei, Adrian Cojocaru.

În următoarele două partide, FC Voluntari, ultima clasată din Liga 1, le va întâlni pe Chindia Târgovişte şi FC Hermannstadt.

Pe lângă suspendare, Teja s-a ales şi cu o amendă de 360 de lei.

Şi Dinamo are de suferit după eşecul de la Voluntari. Pe lângă ratarea play-off-ului, „câinii" l-au pierdut și pe Lukas Skovajsa.

Fundașul lui Dinamo a fost suspendat de Comisia de Disciplină după ce a fost eliminat în meciul cu ilfovenii şi va rata derby-ul cu FCSB, de duminică.

FC Voluntari a învins, duminică, pe Dinamo București, cu scorul de 2-1, în etapa 24 din Liga 1. În urma acestui rezultat, Dinamo București se poziționează pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte, iar FC Voluntari rămâne pe ultimul loc, cu 14 puncte.