​Mark Gonzalez și Josa Pedro Fuenzalida, foști internaționali ai Chile, au vorbit despre obiceiurile ciudate ale antrenorului Marcelo Bielsa.

Marcelo BielsaFoto: leedsunited.com

Mark Gonzalez a vorbit, în cadrul emisiunii , despre un obicei foarte ciudat al tehnicianului Marcelo Bielsa, de pe vremea când era selecționerul echipei naționale a lui Chile.

"După un meci în Ecuador pe care l-am pierdut, Bielsa a intrat nervos în vestiar și se plimba dintr-o parte în alta. Am intrat în vestiarul antrenorilor și era dezbrăcat. S-a pus pe o targă ca și cum ar fi operat, complet dezbrăcat", a spus Gonzalez.

Fuenzalida l-a lăudat pe antrenor, dar a spus că trebuie să se controleze: "L-am văzut dezbrăcat de mai multe ori. În 2008, la turneul de la Toulon, a fost la fel. Era supărat după meci, s-a dus la vestiare și și-a dat hainele jos. Pentru mine, este un geniu al fotbalului pentru felul în care îl trăiește, dar nivelul său de nebunie trebuie controlat. Presiunea pe care o impune la antrenamente și la meciuri nu este ușoară. Nivelul cerințelor este important".

Marcelo Bielsa este acum antrenorul celor de la Leeds United, echipa de pe locul secund din a doua ligă engleză, informează Mediafax.