Real Madrid, liderul din LaLiga, a fost eliminată surprinzător în sferturile Cupei Spaniei. Echipa lui Zinedine Zidane a cedat în fața celor de la Real Sociedad, scor 3-4, pe "Santiago Bernabeu".

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Au marcat: Marcelo 59', Rodrygo 81', Nacho 90+3' / Odegaard 22', Isak 54', 56', Merino 69'

Real Sociedad, echipă aflată pe locul 8 în LaLiga, a deschis scorul în minutul 22, prin Odegaard. Zidane a mutat la pauză, Modric înlocuindu-l pe Rodriguez, însă madrilenii tot nu au reușit să înscrie. Au făcut-o însă oaspeții, de două ori în decurs de două minute. Isak și-a trecut în cont dubla în minutele 54 și 56.

Trei minute mai târziu, Marcelo a redus din diferență, dar Real Sociedad a mai modificat încă o dată tabela în dreptul său. Merino a făcut 4-1 în minutul 69.

În minutul 79, Realul a punctat prin Vinicius, dar centralul Antonio Mateu Lahoz a anulat reușita după consultarea arbitrajului video. Dramatismul a continuat pe Bernabeu și doar patru minute mai târziu echipa lui Zidane a reușit să marcheze încă o dată, prin Rodrygo (introdus pe teren în minutul 76) . De data aceasta, VAR-ul a validat golul și scorul a devenit 2-4.

De la 3-0 și 4-1, Real Sociedad a trăit cu emoții finalul partidei. Nacho a înscris al treilea gol al madrilenilor în minutul 90+3', însă a fost prea târziu pentru a trimite partida în prelungiri. Oaspeții au terminat meciul în inferioritate numerică, după ce Gorosabel a fost eliminat în minutul 90+5 pentru cumul de cartonașe galbene.

Rezumatul meciului Real Madrid vs Real Sociedad.

În ultima partidă din sferturi se înfruntă Athletic Bilbao și Barcelona, pe Estadio San Mamés, de la ora 22:00.

În semifinale s-au mai calificat Granada și Valencia.