Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a oferit un interviu, miercuri, la împlinirea a 35 de ani, în care a declarat că nu se aștepta să aibă o carieră extraordinară în fotbal, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebat de Canal 11 ce credea în copilărie că va face la 35 de ani, Ronaldo a fost sincer: "La 35? Credeam că voi fi un pescar în Madeira. Nu mă gândeam niciodată că voi ajunge aici. Mi-am dorit să fiu fotbalist profesionist, dar nu credeam că voi câștiga tot ce am câștigat".

Atacantul lui Juventus a mai spus că este dificil să aleagă cel mai frumos gol reușit în carieră, însă a optat pentru cel înscris la Real Madrid, contra lui Juventus, în sezonul 2017/2018, din Liga Campionilor, când l-a învins pe portarul Buffon cu o execuție spectaculoasă.

Ajuns la 35 de ani, Ronaldo a cucerit de cinci ori Balonul de Aur, ultimul în 2017. La nivel de club, el a câștigat numeroase trofee, precum cinci Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei, patru Campioanate Mondiale ale Cluburilor, trei titluri în Anglia sau două în Spania. Cu naționala Portugaliei, unde a acumulat 164 de meciuri și 99 de goluri, el a cucerit Campionatul European din 2016.

În actualul sezon, la Juventus, Cristiano Ronaldo are 22 de goluri înscrise în 27 de partide disputate.